Helpt u ons groeien?

Schrijf u inContact

Wij staan open voor nieuwe koorleden!

Mocht u interesse hebben om bij ons te komen zingen: u bent welkom! In 8 jaar zijn we gegroeid van 30 naar 60 leden. Wij repeteren op de maandagavond tussen 20.00 u en 22.00 uur in De Klephoorn, aan de Laan van Hilbelink in Winterswijk. U mag vrijblijvend drie avonden komen meezingen. Mocht u dan zin hebben om te blijven, dan krijgt u een uitnodiging om voor te zingen. De contributie bedraagt 20 euro per maand.

Komt u ons versterken?

Heeft u zin om met ons mee te zingen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Goed om te weten

Lid worden

Een ieder die interesse toont in ons koor mag 3 keer ‘meedraaien’, waarna men verzocht wordt voor te zingen. Na een positieve stemtest kunt u zich aanmelden bij het koor. Wij heten u dan van harte welkom en wensen u een hele muzikale maar bovenal plezierige tijd toe bij Classic WM in Winterswijk.

Doelstelling

Onze doelstelling is het realiseren van een uniek koor, waarin een ieder zich thuisvoelt, met een eigen geluid gekoppeld aan een hoog muzikaal niveau.

Commissies

Binnen ons koor bestaan verschillende commissies.

Te weten: kleding-, piano-, feest-, lief en leed-, grime-, decor- en opbouwcommissies.

Repetities

De repetities zijn op maandag van 20:00 tot 22:00 uur in de Klephoorn, Laan van Hilbelink 6, 7101 WG in Winterswijk.

Na afloop van de repetities is er gelegenheid om, voor eigen rekening, een drankje te gebruiken aan de bar.

De mogelijkheid bestaat, dat voor grote concerten een z.g. werkweekend wordt ingelast. De solisten krijgen de gelegenheid om apart te repeteren. Overigens kan iedereen auditie doen voor solistisch werk.

Optredens

Wij treden, in principe, 4 keer per jaar op. In het voorjaar een optreden in de regio, in oktober ons grote concert in De Storm en daaraan voorafgaande een try-out. Ook streven wij er naar om 1 keer per jaar een (gratis) optreden te geven in een (zorg)-instelling. Tijdens de optredens mag er van bladmuziek gelezen worden.

Bladmuziek en muziekmappen

Tijdens concerten maken wij gebruik van bladmuziek in uniforme zwarte mappen. Deze map moet zelf worden aangeschaft. Op de ledenpagina van onze website staan partituren van ons repertoire.

Contributie

Actieve leden betalen, via automatische incasso vooraf, € 20,– contributie per maand.

I have striven for perfection, it has always eluded me, but I surely had an obligation to make one more try.

– Giuseppe Verdi
Share This