Lid worden?

Lijkt het je leuk om lid te worden van ons koor? Stuur dan een mail naar .

Je kan eerst 3 repetities bijwonen. We zorgen dat er een map met muziekstukken voor je klaarligt en als je dat wil repeteer je direct met ons mee.

Repetities

We repeteren elke maandagavond van 20.00 – 22.00 uur in Winterswijk. We maken daarvoor gebruik van de repetitieruimte van Muziekvereniging Eendracht:

De Klephoorn, Laan van Hilbelink 6, 7101 WG in Winterswijk.

Bij aanvang en tijdens de pauzes is er koffie en thee. Na afloop van de repetities is de bar geopend voor een drankje. Consumpties tegen betaling.

Koorscholing en stemvorming

Onze dirigent Ivo Boytchev verweeft in de repetities ook koorscholing en stemvorming. De koorleden ervaren hierdoor vooruitgang en plezier tijdens de repetities.

Bladmuziek en oefenbestanden

De bibliotheekcommissie verzorgt de bladmuziek. Dit is op onze speciale ledenpagina te downloaden. Om ook thuis te kunnen oefenen zijn van al deze nummers oefenbestanden beschikbaar in MuseScore en MP3.

Solo’s, duetten en ensembles

Onze eigen koorleden nemen eventuele solo’s, duetten en ensembles voor hun rekening. We zijn er trots op dat het muzikale niveau van ons hele koor zo hoog ligt dat dit mogelijk is. 

Bestuur en commissies

Naast het bestuur zijn er binnen ons koor verschillende commissies. Bijvoorbeeld voor de samenstelling van het repertoire voor de concerten en de kleding die we dragen tijdens deze optredens.

Concerten

Wij treden ongeveer 4 keer per jaar op. In Winterswijk, maar ook in de regio met een straal van ca. 50 km rond Winterswijk.

Ben jij er het volgende concert bij? Laat het ons weten: