l'Opéra et les Chansons

4 november 2018
Theater De Storm in Winterswijk

Bestel kaarten
Calssic WM - l'Opéra et Chansons

Bienvenue! Classic WM nodigt u van harte uit voor een middag met louter Franse muziek. Want wat heeft de Franse opera veel bekende melodieën voortgebracht. U geniet op deze middag van prachtige stukken uit o.a.: ‘De Parelvissers’, ‘Carmen’ en Habanera’. De Franse opera doet niet onder voor de Italiaanse. Echter, een programma met alleen Franse stukken is een zeldzaamheid. U mag het komen ervaren bij l’Opéra et les Chansons.

Het Frankrijk waar we graag op vakantie gaan, om te genieten van het gevoel van grandeur en het trotse uiterlijk van de grote Franse steden, hoort u terug in grootse operawerken. Maar ook het innerlijke, het intieme van het platteland trekt en raakt ons. De pure eenvoud. De chansons. De kleine liederen met grote zeggingskracht. Dat is ook de kracht van chansonnière Maartje Waanders die het gastoptreden verzorgt. Het programma start om 14.30 uur en wordt omlijst door instrumentale solo-optredens van harp en cello.

Inleiding

Om 13.15 uur verzorgt dirigent Emiel Engel een (gratis) inleiding. Reserveren hiervoor is gewenst. Indien u hiervan gebruik wilt maken kunt u dit bij uw online boeking aangeven.

Locatie

Haitsma Mulierweg 11
Winterswijk

 

Theater De Storm